Cash is king!

Avskyr att inte ha pengar!!!!! Man blir så fast! Ska spara så mycke jag kan nu när jag börjar jobba för att aldrig mer hamna i denna sitsen :O Helt värdelöst!!! ARGT inlägg nu!!! O så vill jag till Jönköping till råga på allt men har ju fan inte råd med tågett :'(

Nyduschad!!

Vad är bättre än att ställa sig i en varm dusch & piggna till ;) Otroligt skönt att sova jämte min man i natt, jag känner starkare kärlek till han nu när vi varit ifrån varandra, alltså jag har ju alltid känt starkt för honom men när man bott ihop i nästa 3 veckor så är de skönt att få sakna varandra också :) Är väldigt lycklig över att jag har detta livet! Men för att få detta har jag kämpat! & jag tänker inte vara som vissa som sitter & berättar hela sitt liv på bloggen för att få läsare utan jag berättar de som händer nu. Har ingen anledning att berätta om mitt förflutna när de är framtiden & nutiden som gäller :) Men är så sjukt glad på vissa sätt att jag levt & haft de som jag haft för de har gjort mig till den jag är idag! O jag är stolt över att jag är jag & de borde andra också känna att ni är stolta över er själva
Idag bär de av mot Annika & vara barnvakt åt småttingarna :D Jag kunde inte va lyckligare älskar dom små sötnosarna :)
Nu blire proteinshake till frulle :)


Äkta Kärlek!!

Älskar dig mer för varje dag som går!
Hjärtat hoppar fortfarande över ett slag när jag ser dig!
Är lyckligast i världen varje gång du ler
Du är min solstråle
Min enda kärlek
Mitt ljus i mörkret
Du är mitt allt

Home again!

Är hemma nu hos min älskade :) Guuud va jag saknade honom & ändå va jag bara borta över natten haha ;)
Iaf va ju i Jönköping som ni vet :) Va rätt nice igår gjorde jag typ inget satt & slöade i soffan :) Idag så har jag träffat min fina älskade Fridolf :) Vi gick på a6 en stund, där träffade jag Emelie & Carita :) Sjukt nice har inte träffat dom på flera månader :D Efter a6 drog jag & Frida till CK, tog en kopp kaffe & tjöta skit som vanligt :) Efter en kopp kaffe så åkte vi till stan & gick in på HM, köpte ett par vanliga svarta tajts, ett svart basic linne & ett jättefint rosa randigt linne :) Träffade Antonius på tåget med :) Älskar att tjöta med henne hon är otroligt underbar :)
Tog sedan tåget hem till min älskling :)
Summering av visiten till Jönköping är : Ruuuuligt som faan men saknade min baby <3
Kläderna jag köpte :) Bar ett par svarta klackar till detta :)

Jönköping here I come :)

Blir att åka till Jönköping idag, behöver fixa lite grejer där nere :) Lite surt att inte älsk följer med men men :/ Så kvällen kommer la spenderas med lite ruuuligt folk :) Imorgon ska jag träffa Fridolf & fika & lite så :) Fett nice älskar den bruuuden alltså :D
Juste va på um innan, blev erbjuden spiral & skit men de verkar göra rätt ont att sätta in den så vet inte riktigt :/
Pratade med mamma Ann-britt innan så är bjuden på påskmiddag samt bröllop fett nice alltså :)
Kommer inte uppdatera fören imorgon så ha en bra kväll godingar :)

Morgonstund har guld i mun

God morgon sötnosar!

Sjukligt sur i morse, Janne skulle åka iväg kl 08.30 så han hade självklart larm på sin telefon. Visst larmet i sig har jag inget emot MEN när de ringer 100 gånger & han inte går upp dååå blir jag sur.. Har ju Sverigest värsta morgonhumör också ;)
Iaf är grymt glad, köpte kaffe igår & med tanke på att jag ska gå ner i vikt så kommer jag dricka rätt mycke kaffe eftersom de gör att jag känner mig mätt ;) Iofs så har jag alltid varit kaffeberoende, börja dricka kaffe när jag va 13 år  ;)  Sen så ökar kaffe ämnesomsättningen så de är ju ett plus :)
Ska till ungdomsmottagningen senare & ska preventivmedel, har bestämt mig för pplåster :) Hoppashoppashoppas jag inte hunnit bli gravid vill faan inte göra en abort alltså :(
Visst jag älskar barn & vill gärna ha ett men jag känner liksom att jag & Janne har för de första inte ens varit ihop i en månad & sedan så har vi bestämt att båda ska ha jobb & så innan :) Men de kommer man behöver ju faktiskt inte stressa fram saker :) Allting har sin tid :)
Eftersom dator inte verkar vilja att jag ska lägga in någon bild så blire ingen bild ;)

Ruuuulig kille man har :(

Jätte rolig pojkvän jag har , va ute med Nikkysen & när jag kommer in så står han i duschen, mysigt tänkte jag & hoppade in jag med :) Tänkte ju att de skulle vara lite mysigt meeeen är man tillsammans med Jan Banan så blir inget som man tänkt sig :( Han sprutade vatten i hela mitt ansikte så mascaran kom i mina ögon & han satte på jättekallt vatten &&& till råga på allt så använde han upp allt varm vatten !!!! :O Detta är inte okej!!! Nu tjatar han om att vi ska kolla film & jag ska välja men detta slutar ändå med att han väljer blir sååååå trött!!
De bästa är att jag visste att han va sån här & de är lite charmen med honom ;)

Underbar dag idag !

Har varit & handlat med habibi :) Är så skönt när han är glad, hela dagen blir bättre då :) I affären träffade vi på hans syster & hela barnaskaran :) Och kan ni tänka er att idag fick jag till och med en puss av Rasmus på kinden :) Den söta lilla kille gjorde hela min kväll :)
Anywho, vi va & handlade som sagt vilket var ett äventyr i sig haha ;) Har ju aldrig handlat tillsammans förut men de va skitmysigt att vi kunde gå & prata om vad VI ville äta :) Då kände jag verkligen att de är faktiskt han & jag nu, Mikiz & Janne :) Att han är på bra humör resulterar även i blåmärken på min rumpa då han alltid ska slå stenhårt på den & helst på samma ställe flera gånger gjorde förbaskat ont i början men tror min arma lilla rumpa börjar vänja sig ;)
Innan vi åkte & handlade så bytte vi däck på bilen :) Jag kände mig JÄTTEkvinnlig när jag hade massa smuts & olja på händerna ;)
Måste skryta om att jag har på mig ett linne som satt tajt på mig för bara några veckor sedan & nu typ hänger de :) Yäy är så stolt :) Jag är verkligen helt seriös med detta & har börjat räkna kalorier :) Har bestämt att jag max får stoppa i mig 1500 kalorier om dagen! Därför är de svinbra med gröt på morgonen för 1 dl havregrynsgröt innehåller endast 100 kalorier! :) Skitnice :) Kollar kalorierna innehållet på allt nu :) Har inte ens fått i mig 1200 kalorier idag :) Och har man underbara vänner som jag så får man tips om hur man kan göra gröten lite roligare & hur man kan variera den så de inte blir så slenitrant :) Har även fått råd om att gå ut på tom mage innan jag äter då de ökar förbränningen :) Kör ju även på piller som ökar förbränningen :)
Nu ska jag nog ta o traska ut med Nikky på en långpromenad får se om min älskade vill följa med :)
Mina älsklingar <3

Handling snart dååårååå

Ska strax åka & handla med min andra hälft :) Har även lovat han att försöka sluta röka, så vi får se hur de går ;)
Mina fina älskling Fridolf Von Nilsson ( egentligen heter hon Frida Nilsson ;) ) kommer på torsdag :D Ska bli såå jävla härligt att träffa henne igen :) Bättre vän får man inte leta efter, vi kan ha världens bråk men när någon av oss behöver hjälp eller mår dåligt så skiter vi i bråket & stöttar varandra istället :)
Kan tänka mig att alla som ser oss på stan eller hör oss prata tycker att vi är smått utvecklingsstörda haha ;) Vi pratar en blandning av mjölbydialekt,norska & engelska & självklart slänger vi in lite svenska också :) Alla borde ha en vän som min lilla gris :)
Älskar dig gumman! Nu,Då & Föralltid

Tjosantrosan!!

Jag vet lam överskrift men kom inte på något bättre haha ;)
Anyway, ska gå & göra mig lite havregrynsgröt tänkte jag :) Är helt seriös med detta att gå ner i vikt :) Måste faktiskt göra de, mår inte bra av att se ut såhär :/  Efter frukosten ska jag försöka få upp habibi ur sängen, om jag lyckas återstår att se ;)
Måste ge ett tips, är du som jag, som inte är extatisk när de gäller gröt:  Ta honung & lägg lite i mikron så de blir flytande sedan häller du de över gröt & sedan lägger du på kanel :) Både gott & nyttigt :)
Men idag blir de hemmagjord sylt på, vet dock inte om jag ska ha blåbärssylt eller körsbärssylt :/  Vad tycker ni?

Min fina bror!

Bara en glimt i dina ögon
Kan krossa min sorg
Bara ett leende på dina läppar
Kan fylla mig med glädje
Bara om du är beredd att käpa
Ska jag hjälpa dig
Bara en kram av dig
Värmer mitt hjärta
Bara att se att du har de bra
Gör mig stark
Bara vårat blod
Kan göra oss till syskon
Bara döden
Kan skilja oss åt

Älskar dig baby!

Vaknade för en stund sedan!! Jag & baby gick & vilade & så slutade de med att vi vakna typ nu ;)
Min älskling förstår inte detta med att jag vill gå ner i vikt, när vi åkte hem från Annika så fråga han om vi skulle äta pizza & nu när han skulle handla så fråga han om jag vill ha godis -.-'
Jag åt iaf ingen pizza & bad honom köpa gräddfil,dipp & morötter haha ;) Måste skryta lite om att han är världens sötaste, Jag sa: Jag ska ju gå ner i vikt då kan jag ju inte äta sånt, han kontrar: Jag skiter i om du går upp 20-30 kg :) DÅ mina kära läsare vet man att man har en kille som älskar en för den man är & inte enbart för hur man ser ut :D
Iaf va en snabbis hos Annika innan :) Jätteroligt hennes son Rasmus har börjat förstå att jag inte är farlig så han satte sig till & med i mitt knä & jag fick en kram när vi gick :D Lycklig cheey !!
Vill vara barnvakt någongång såå Annika om du ser detta så är de bara ringa om du vill ha barnvakt :) Kan inte få nog av dina sötnosar :)
Datorn verkar inte fatta att man ska lägga in bilder därför blir de ingen just nu!!

Usch fy & blää

Va gör jag vaken egentligen!! Borde ju sova så mycke jag bara kan nu fram till den 16de ! Iaf anledningen till varför jag är vaken nu är dels för att baby är iväg & jag tycker inte om att sova utan han :( & sen måååste jag verkligen städa innan han kommer, ser ut som en svinstia här ändå städa jag i typ förrgår -.-'
Anyway vi ska ju börja äta nyttigare, de är Janne jätteduktig på igår åt han BARA en chokladkaka,chips,gräddkola & på de cola.. Visst colan kom vi överens om att han skulle få dricka men resten!! När jag ifrågasatte honom sa han bara typ: baby de här funkar inte för mig o.O  Så de ser ut som att jag får fixa detta själv men skitsamma de klarar jag RIGHT? Jag måste fixa detta annars blire ingen sommar 2012 :(


Maaaat!!

Ska laga mat med min finaste fining :) De blir makaroner & köttfärssås :) Köpte en kelda chili & paprika istället för creme fraiche undra om de är gott, någon som prövat :)

Terrorn har börjat :D

Klaga inte på min stavning kommer från Jönköping vi skippar R där ;)
Sååå nu har de börjat på riktigt ringer brudar på okänt nummer.. Hans fula x vill väl få oss att göra slut eller så har hon helt enkelt bara hakat upp sig.. Men lilla du de biter inte på mig serrö ;) Om Janne har träffat någon innan vi blev tillsammans som ringer så skiter väl jag i de.. Kan ju inte bli sur för något som hände innan vi träffades, men du kanske inte förstår sådant!? Ni gjorde liksom slut i december gå vidare någon gång? Förstär varför Janne inte vill vara tillsammans med dig.. Du är 25 men beter dig som en 14 åring..
Vi är lyckliga vad du än gör & de kan inte du påverka..
FUCK YOU AND HAVE A NICE DAY :)

Hur ska jag göra...

Funderar på att åka till Jönköping men vet inte än.. Vill träffa Fridolf & Antonius men vill fortfarande va med Janne.. Frågan är vad jag ska göra "/

Morning has broken..

Vaknade för en stund sedan, kan inte somna om, om jag väl vaknar till för min älskade snarkar -.-'
Ska strax ta min bebis & gå ut & gå.. Hahha typ som han fatta att jag skrev om han, han kom & la sig vid mitt knä när jag skrev att vi ska ut snart ;) Han är så söt min lilla bebis :) De va ju typ tack vare honom som jag & Janne börja hålla på :) Jag sa : Janne jag vill ha Nikky.. Janne kontrar: Här e de paket pris som gäller du får ta oss båda isf ;) Hahah han är verkligen inte dum min fina :) Jaja & nu är vi tillsammans så de gick awesome haha..
Fatta va härligt att va en hund egentligen.. Typ Nikky blir svinglad om jag kommer in efter att bara varit ute & rökt :) Gulligt som faan & han ligger ofta & tittar mig rakt in i ögonen när jag har ångest, ungefär som att han ser min smärta.. ÅH UNDERBARA HUND!

Ringde min älskade storebror Niclas igår :) Vi har inte pratat på ett bra tag för jag gjorde bort mig, men vi ska försöka reparera allt igen.. Jag är glad att han bara pratar med mig :) Sen är de ju kul att han & Janne känner varandra så vi har bestämt att åka ner till Skåneland & träffa han om några månader så kan jag,Janne,Niclas & hans tjej Ida åka över till Danmark & gör något där :) Kommer blii såååååå roligt, saknar verkligen honom!
Ska dra mig ut med Nikky nu hörs sen :)

Skrattar åt dig!

Seriöst så omoget hahah Be en polare ringa upp ens ex för att försöka sabba mitt & Jannes förhållande. Denna människa ( om man kan kalla de de) måste ju ha ett riiiiktigt jävla tråkigt liv -.-'
Lilla du skillnaden mellan dig & mig är att jag får honom le även med kläder på.. Eller iofs så tror jag inte han ler även om du är naken tror mer att han börjar gråta!
Jag säger de igen INGET & INGEN kan förstöra mellan mig & min baby..
Tror du inte jag fattar att du läser min blogg eller? Jag är ju inte efterbliven.. Patetiska människa!
Lilla gumman ! VI SKRATTAR ÅT DIG!!!!! PSYKFALL!!

Dags att gå ner i vikt nu!

Tog en promenad med gobiten Nikky efter mitt senaste inlägg :) Skitskönt, gick i 50 min, blir en sådan 2 gånger om dagen nu :D Min fina & jag har kommit överens om att vi ska börja äta nyttigt men han ska få fortsätta med sin cola :) Väldigt bra överenskommelse tycker jag :)
Såååå sommaren 2012 här kommer en smalare Mikiz!!! :D

Usch!!

Tänkte gå ner i vikt till sommaren.. Sen träffa jag Janne & då slogs dom drömmarna i kras. Inte ens någon ide att försöka äta nyttigt med en pojkvän som är cola missbrukare & älskar pizza.. Jag vet att alla ni tänker att jag kan äta något annat & bara för att han dricker cola så behöver inte jag gör de.. Men riktigt så funkar inte jag, jag blir så grymt sugen när jag ser han äta pizza så jag kan helt enkelt inte stå emot.. Min slutsats är att jag kommer se ut som en strandad val i sommar.. Måste faan gör något åt detta alltså!!! Usch ÅNGEST!!!!

Så här kommer jag se ut:



Så här vill jag se ut :



Hjälp!?

Sitter & kollar lite på nätet angående preventivmedel.. Har ju inget nu & vill inte bli gravid riktigt än. Fastnade för P-plåster, någon som har använt de & vet om de är bra? Eller har ni något annat tips angående preventivmedel som är bra? Skriv de isf, vill ha tips :)

Solsken!!

Älskar verkligen vädret ute idag! Har städat upp efter gårdagens bravader :) Nu kommer nog baby bli glad :) Ska snart ta en promenad med Nikky, är ju ett måste när de är så fint väder ute, inte sant? :) Efter de ska Jenny & jag steka i solen :D Sen får vi se va som händer mer idag, har börjat leva på filosofin att ta dagen som den kommer & göra de bästa av de :)

Passar bra på mig!!

Fuck off med erat prat, jag kan göra som jag vill
det är ni som backar undan och jag som står still
på samma jävla plats som jag har stått hela livet
att jag är jag det står jag för, allt det är givet
avundsjuka folk som inte vet vad ni ska göra
lämna mig ifred och försök inte störa
jag vet vilka ni är och ni ska sluta nu direkt
annars ångrar du dig sen när ert pannben bilr spräckt
underskattade talanger var som sitter in i CHECK, check att leva erat liv
det kan fan inte vara lätt,
vara avundsjuk på bruden som är mera man än dig,
du har ingen kuk du har en fitta PRECIS som din tjej
stämpla mig för allt, ja är fan ingen ängel,
men ja får vad ja vill men du får ingenting i sängen,
jag blir lakk på ditt tjafs, att jag är värdelös
själv ligger du och sprattlar som en bebis i kuvös
så finns det en flicka och hon har blivit dissad
dom säger det är mitt fel att hon blivit ner pissad
skyll på mig och stämpla mig, fyfan vad ja tar åt mig
seriöst är du trög? ja har fan inte rört dig
lämna mig ifred nu och skit i vad dom säger
sköt ditt eget skit liv, so what om ja e player!??!
det är inte din buisness så lämna det och gå,
om du inte kommit över kom tillbax om några år,
tillbaka till killen som tror att han är nått,
ja hittar inte på nått
1 2 3 TJÖT, men okej, var lite snälla och gå till tönten och SUG den,
ja vet var han finns för han är bögen i buren....




livet är en fest!

Rätt så dragen när jag skriver dettat!
Min älskade älskling sitter & skissar upp en fylletatuering!
Jag älskar han så mycke så de gör ont i mig varje gång jag tittar på honom!! har är de finaste & bästa som har hänt mig! Han är min solstråle & ljuset i allt mitt mörker.. All ångest försvinner så fort jag hör hans hjärtslag! har aldrig känt mig så lycklig i hela mitt liv. jag hoppas vi är tillsammans för alltid & alltid.. Detta är inget fyllesnack utan vad jag tycker!
Han har världens underbaraste person & har en så underbar familj skulle inte kunna tänka mig någon bättre familj för mina barn eller pappa för den delen !! Älskar dig min älskling glöm aldrig de! <3'
du 6 jag tills döden skiljer oss åt!

Underbar kväll hoppas jag på!!

Kommer bli en skitbra kväll :D Ska som sagt grilla tillsammans med baby,Jenny,Björn & Jonathan (tror jag han heter) Har även köpt in lite gott ifrån systemet :)
Älskar mitt liv :D Jag har fan allt som jag vill ha ;)
Har tänkt på hur sjukt de är att jag fortfarande får fjärilar i magen när Janne pussar mig :) Är fortfarande nykär som ni ser ;) Tror de beror på att han va min första kärlek :)
Älskar dig mina fina älskling! Du är helt otroligt underbar! Är inte kristen men tackar Gud att du fick chansen att andas!! <3 <3

Yäääääy!!

Blir grillning ikväll :D Visste att jag skulle kunna övertyga baby :) Har städat hela lägenheten :) Janne är la go han bah jag ska hjälpa dig & städa ska bara fixa musiken .. Allt slutade med att jag städa hela lägenheten själv & han satt vi datan hahah .. Älskar min snusmumriker <3


Awesome väder!!

Har varit ute med Nikky nu! han är helt slut :)
Skitfint väder vi har ute, älskar de! Man blir så mycke piggare & gladare när de är fint väder :D
Blir alltid sugen på att grilla när de är fint väder ut & jag hittade flintastek i frysen så jag tycker vi ska grilla, men får se vad min älskling tycker om de! Brukar dock vara bra på att övertyga folk ;)
Jag ska minsann grilla idag oavsett om han vill eller inte då får han ta & äta något annat :)

Livet är underbart!

Vakna för en stund sedan :) Sov länge för en gångs skull brukar alltid gå upp runt 10 så skönt att jag kan få sova :) Äntligen släpper sömnproblemen, tror att de beror på att jag känner mig trygg med Janne vid min sida & nikky jämte mig :)
Mona ringde idag :) (Tjejen som jobbar på Releasy).. Så jag börjar den 16de & sedan börjar jag jobba redan dagen efter :) Kommer bli så skönt att slippa få pengar från soc, kan gör vad jag vill med mina pengar & behöver inte fundera på att pengarna ska räcka :) MEN först ska alla skulder betalas så jag slipper dom :) Har ju planerat att köpa hus i framtiden & de går ju inte om man har skulder hos fogden! Dock vill jag säga att jag inte har alls lika mycke i skulder som de flesta har, har knappt 10 000 kr i skulder. Så dom blir betalde de första 2 månaderna.. Sen funderar jag på om jag ska säga upp min lägenhet eller inte, känns ju inte jätte rockigt att betala 3000 av min lön för något jag inte ens använder "/ Vad tycker ni att jag ska göra? Behålla eller säga upp?
Nu ska jag gå ut i skogen med Nikky & min älskade :)
Hörs sen :)
Köpte hunden så nu har jag min lilla Texas men måste dock lämna tbx han för han är aggresiv :'(  De är ändå sjukt kul att ha honom, har iaf börjat röra på fläsket!! En amstaff behöver 7 timmars motion om dagen!!! Helt otroligt!! Känns jävligt nice att knäcka pappa iaf som sa att jag aldrig skulle fixa att ha en hund för jag inte skulle orka gå ut med den haha ;)    Soc ringde idag , så ska & kolla på en ny lägenhet imorgon :) riktigt skönt att få sitt eget lixsom :) Jag hade riktigt bra tur när jag fick mina soc dom är skitschyssta :D    Har varit ute & gått med Texsisen idag.. Gick typ 1 timme men ska ju gå ikväll med, är så otränad så jag har skit ont i benen

Flööööööööööt!!

Har varit & tagit ut resten av skiten i Jannes gamla lägenhet :) Skönt att de är gjort men har sjukt ont i låren av alla jävla trappor hahah  ;)
Blev även en sväng till Jannes syster Annika & alla hennes barn på vägen hem ! Älskar känslan av att ha massa barn omkring mig, & dom är så sööta allihopa så man vill nästan ta med sig alla hem :) Skulle dock vara lite jobbigt med 5 barn när man inte ens är van vid 1 hahha ! Vill jättegärna vara barnvakt imorgon men går ju iiiiiinte!! :(
Hahahaha såg precis en tjej i en JÄTTE fiiiin klänning hahahha sååå ful jag dog lite när jag såg henne & jag skrattar när jag skriver detta ;)
Blev inte mycke till flöt igår så får ta de idag istället ;)
Älskar mina fina älskling & INGEN & INGET kan ändra på de :)
Du är min solstråle & min livskärlek & även första ;) <3 <3

God Morgon världen!

Sitter & väntar på att vårdecentralen ska ringa.. Har fått skit konstiga utslag runt tatueringen som inte ens går bort med kortison "/ smått bekymrad..
Borat va inte alls lika rolig som jag kom ihåg den.. Sjukt långtråkig faktiskt somnade ett par gånger under filmen hahha :)
Idag blir de nog att åka till Tidan & fixa de senaste i Jannes gamla lägenhet, beror dock på vad dom säger på vårdcentralen..
Usch är så nervös så kan inte fokusera på inlägget!!
Hör av mig sen :)

Slappkväll med familjen :)

Ikväll blire slapp med min lilla familj ( Nikky & Janne) :) . Skriver lite fort innan de är dags att gå ut med bebisen :) Efter de blir de flööööt med min kärlek & kolla på Borat :) Inte sett den på skitlänge :)

Sov så gott alla så hörs vi imorgon :) NattiNatti <3

Älskar duscha!!

Har som ni ser duschat! Kan stå där inne i timmar om jag bara kunde & fick.. Får inte duscha hela tiden med tanke på att jag är ett så kallat "eksembarn" vilket innebär att min hud torkar ut väääldigt lätt så då får jag utslag vilket inte är jätte inspirerande :)
Iaf har ju fått jobb som ni kanske såg i förra inlägget :D
Är jättelycklig får jobba ihop med Jenny :) Man kan jobba med 2 olika sorters försäljningar där den ena är miljonlotter & de andra är försäkringar (ace) . Jag kan inte ett skit om försäkringar & känner faktiskt ingen stor ide med att ens försöka lära mig de så bleev liiite fundersam när dom som blev intervjuade innan mig sa att dom fick på ace.. Men försökte iaf tänka att de va pengar.. MEN så gick de inte för jag är för kretiv för att jobba på ace så fick jobba på miljonen!!!! Så jäääävla nice :D Sitta o tjöta skit med Jenny hela dagarna!!
Har varit en händelserik dag förutom de med jobbet.. När vi va påväg till Skövde från Jönköping så small däcket!! O jag är så efterbliven så när jag blir rädd så börjar jag skratta ;) Janne stod med andra ord & bytte däck medans jag stog & garvade så jag trodde jag skulle börja gråta hahhaha!!
Vi har även lagat sängen som hade gått sönder så nu får vi sova jämte varandra igen :)
Sov ju i min 1.40 säng igår vilket resulterade i att jag vaknade & låg intryckt i väggen medans Janne låg över hela sängen -.-' O jag som bliiir så glad puttar till han så in i helvete !! (Måste verkligen försöka kontollera mitt morgonhumör)
Janne är för söt han presenterar mig som "sin blivabde fru" framför sina vänner ;)
Iaf nu ska jag fira lite att jag fick jobbet :) Så blir pizza,jordnötsringar, chips & cola :D
Ska bara be er om en liiiten grej, tycker verkligen ni ska kolla in denna bloggen!
De är Jannes syster som skriver om sin familj,barn & allt möjligt :) : http://nilssonpettersson.blogg.se/
Hörs senare :)

JOOOOOOBB!!!

Är typ världens lyckligaste människa !!
Fick jobbet :D:D Och på den platsen jag vill va på :D

Good morning sunshine :D

Min fina älskling gjord frukost på sängen idag &  eftersom han vet att jag har de som alla tjejer har en gång i månaden så gick han & köpte en munk med :D har ju hittat världens finaste :)
Kollade på filmen REC igår, svinbra måste verkligen rekommendera den :)
Idag händer inte särskilt mycke ska åka till Jönköping om ett par timmar & vara där tills imorgon :)
Asnice men min bästavän Antonia är inte hemma så blir lite surt :(
Hörs senare :)

Älskar <3

http://www.youtube.com/watch?v=rXeIlTUAFJE

Fel så in i helvete!

Har tänkt på hur mycket media visar att man måste vara smal..
Jag menar man ser aldrig någon säsong av top model där de "tjocka" tjejerna får tävla, i de allra flesta reklamer så är de smala tjejer, man ersätter de "tjocka" tjejerna med någon annan.. Som typ hon som sjunger med E-type alla tror ju att de är den smala tjejen som sjunger men de är faktiskt en annan tjej som betraktas som tjock som sjunger, hon vill dock inte stå på scen för hon tycker inte att de passar sig. Men om inte media & samhället hade varit så fixerade vid att tjejer ska vara smala så hade hon antagligen utan tvekan ställt sig på scen..
Visst de finns undantag men på de stora hela så är detta hur vårat samhälle & vår verklighet ser ut..
Ändå beklagar sig samhället över folk som har anorexia eller bulimi eller någon annan ätstörning, men de är vi själva som har skapat detta.. Och ja alla är en del va de.. Även jag! Jag har stått jämte när någon kallat någon annan för tjock utan att göra något åt de!
Med detta vill jag säga att tänk er för nästa gång innan ni kallar någon tjock!!
För ni vet inte varför personen är tjock!
Kanske har personen problem hemma vilket gör att personen tröstäter eller kanske ha personen matsmältningsproblem eller helt enkelt bara en sjukdom som gör att personen har väldigt svårt för att gå ner i vikt!!
Själv anser jag att de är mycket finare att ha kurvor.. Som min pappa säger de är mer att älska!!

skevt jävlar!

Tycker de är jävligt segt att Socialen vill att man ska söka typ 30 jobb i månaden!!
Grejen är den att man kan typ inte ens söka så många, de är typ diskare & sånt man får söka..
De skeva är att även om jag har ett jobb som jag antagligen får så måste jag antagligen söka 30 jobb ändå :O
Och till råga på allt så har jag världens mest körda soc! De är något allvarligt fel på henne !!
HON borde söka 30 andra jobb för hon är faan inte bra på de hon gör!!
Asså om man får pengar den 19 så ska man få pengar den 19 nästa månad men de fattar inte hon för hon tror att de ska räcka till slutet av månaden!! Plus att hon har fullt med äckliga finnar i ansiktet !!
Hatar henne!!!!!

God morgon :)


Har vääärldens värsta morgonhumör!! Så ringer min kära mamma klockan 8 på morgonen & jag har sjklart glömt att stänga av ljudet just idag! De värsta va att hon inte ville något, hon sa typ 1 mening sen la hon på :O ! Vilket resulterade i en vääääldigt irriterad Michaela hahah.
Men de va la bra iofs för när Janne kom in & väckte mig så blev jag inte sur på han :) Han är så fin hade fixat kaffe till mig :)
Fick förresten veta igår att halsbandet jag fått va ifrån hans mamma. Detta låter antagligen jätte oromantiskt för er, men hans mamma köpte de för ett bra tag sen & sa till Janne att han skulle ge de när rätt tjej kom!
Med andra ord så gav Åsa halsbandet till Janne igår & sa : De är rätt tjej nu Janne :D
Känner mig jättehedrad av att få vara med i denna underbara familj!

Världens finaste <3

Måste faktiskt skryta lite!! Min finaste älskling köpte en present till mig när vi va på Commerce idag :)
Nyfiken som jag är så frågade jag huuuuur många gånger som helst va de va han hade köpt!! ;p
Sen när jag står & diskar & helt har glömt bort de så kommer han & ger mig ett jättefint halsband med en liten ängel hängades i :D
De underbaraste är att han ALDRIG gjort såhär mot en annan tjej!!
Världens gladaste & lyckligaste tjej sitter & skriver detta :D :D


Så sann..

http://www.youtube.com/watch?v=lMiZcsyO-Ug

Kanske världens snällaste familj!!

Har lyckats få världens bästa pojkvän med familj!!
Janne är världens sötaste & köper med choklad hem utan att jag bett han,hans mamma kommer till oss på morgonen med kaffe & hans syster fixar jobb till mig!!!
Kan tänka mig att jag kommer stanna i denna familjen ett bra tag :D Iaf om Janne får bestämma ;)
Vi ska ha sommarstuga & grejer när vi är 50 haha ;D

Skillnaden mellan dig och mig är att jag får honom att le även med kläderna på

Kollade på Paranormla activity igår.. Skittråkig när man sett den en gång..
Idag ska jag till Skövde med Janne,Jenny & Björn :) Killarna åker till Bilteama medans vi tjejer går i klädaffärer :)
Har förresten hittat en sak jag ska köpa till Janne när jag får pengar :) Han kommer bli superglad!! :D
han försöker komma på vad de är men jag säger minnsan inget ;)
Jaja ska gå & ta mig en macka sen ska jag väcka min lilla snusmumriker!!
Hörs sen :)

Du är min drog,jag är din knarkare!!

Städat klart nu, Janne blev jätteglad :) Skulle ju vara jättegullig & laga mat idag men nee Janne ville ha pizza -.-'
Har fixat så Jenny ska med till Tyskland, nu äre bara hennes tråkiga kille som ska vilja följa med..
Älskar verkligen Mölltorp så jävla skönt mot att bo i Jönköping. Där är jag stressad konstant & måste göra något hela tiden men här äre lungt & skönt kan sitta & glo på tv & sitta vid datan utan att jag ska känna mig stressad.. Funderar starkt på att flytta hit :) Då skulle säkert Janne & Jenny bli jätteglada ;)
Såg förresten snödroppar idag när jag va ute med Nikky :) Förgyllde verkligen min dag :)
Hörs senare :) xoxo

Memento mori

Vaknaaar av att min kära kille snarkar & när jag puttar på honom så puttar han tillbaka -.-'
Har tänkt på att nästan alla par kallar varann älskling & sötnos.. Men inte jag & Janne vi kallar varann rumpnissar & bajskorv, inte jätteromatiskt kanske men de är mer vi :) Asså vi säger ju sjklart hjärtat & sånt med men de är oftare vi kallar varandra dryga grejer !!
Idag ska jag agera hemmafru tänkte jag..  Jag ska packa upp alla Jannes grejer ifrån hans gamla lägenhet,diska,städa,laga mat & tvätta!!
Låter som en jättebra ide för att fördriva tiden en lördag... eller inte!!

Senare kommer Jenny ( Jannes syster/min tjejkompis) & hennes kille Björn, nice jävlar :)
Får la sätta igång nu så allt blir klart idag skriver nog senare :)

Man tror att man känner någon men misstar sig!

Stör mig något så grovt på personer som snackar skit om varandra men sen umgås dom.. jag snackar inte om något som jag sedan inte kan stå för & enligt mig så ska alla leva så.. Då behöver du aldrig noja över att någon skulle få veta att du kallat den fitta eller bög.. Lättare att hålla reda på vad man har & inte har sagt då oksåå :)
IAF har spenderat dagen med min kärlek ( har en ny ) & ni som undrar hur detta kommer sig.. Så äre så att jag & mitt x inte var lika överhuvudtaget, vi hade inte samma värderingar i livet &  ville inte samma grejer.. Detta insåg jag efter 1.5 år liiiite bortkastad tid men whatever..
Jaja nog om de vi har iaf fixat med hans flytt packat ner saker som ska med hem & slängt en massa skit :)
Tror de är något fel med mig förresten kan faan inte äta längre åt 1 mellan pommes & 4 lökringar innan & va proppmätt :O Fick inte ens i mig min hamburgare har inte börja äta den överhuvudtaget den ligger fortfarande i kylen!!
Skriver säkert lite senare :)

RSS 2.0