Usccccccccch!

Va jag är lam som lovar ett bättre inlägg o inte skriver fören 3 dar senar, shame on me!

Iaf vi va & bowlade, de va kul men alla fick strike utan jag -.-' är verkligen kass på att bowla!
jonas det mongot sa att han va jättedåligt på bowling,vilket var en lögn ofc! Han slog lixsom typ 3 strike de första han gjorde.. Visste ju att jag skulle förlora redan där ( men inget jag erkände hahha). jag förlorade STORT men ingen var förvånad .. Efter de så drog vi ut & åkte lite på stan, alltid lika kul att träffa folk :)
Igår blev vi utkastade av Villes mamma, inget jag tänker kommentera här, vill inte bråka med någon så jag håller mina tankar för mig själv. Har man inget snällt att säga ska man inte säga något alls! Vi var även skrotat Jonas lilla Opel, killarna körde som galningar typ sparkade sönder hela bilen medans jag & Frida satt i den andra bilen & suckade åt hur löjliga killar kan vara ibland ;)
Idag har de inte hänt så mycket heller. Har städat lite medans Frida va i skolan & eftersom jag är hennes bästa vän så stod maten självklart på bordet när hon kom hem & var vrååålhungrig :)
Btw, jag & Ville funderar på att köpa en husvagn, det kan ju alltid vara mysigt :) Vad tycker ni om de?
De är dock snordyrt att ha den på en campingplats & ha el inkopplad -.- Fattar inte att de kan vara så dyrt, det är ju bara en liten gräsplätt eller?
Jaja nu ska jag till tvättstugan, alltid lika kul när man inser att man inte bara kan slänga de i tvättkorgen & sen några dar senare så ligger det fint vikt & nytvättat på sängen, usch sakanr tiden när jag bodde hemma. Allt va mycket enklare då man behövde inte oroa sig för ekonomin,tvätt m.m
Måste även hedra minnet av min lilla kusin som dog för 8 år sen R.I.P
XoXo <3

Bowliiing!!

Ikväll blire bowling med Fridish, Jondahl & så klart min älskling Whilliam ( Kungen) Franzen.. ( hans ide att skriva kungen inte min ;) ) Blir även att dricka lite idag med, haha Livet är en fest right?
Idag har jag stääädat hela Fridas lägenhet & rensat ut typ allt :)
Min pojkvän hälsar att han älskar mig ! ;) men han älskar nog sina öl mer hahha ;) Nemen skämt åsido..
Har inte mkt att skriva idag asså så får lova ett bättre inlägg imon
XoXo <3

Helg!! :D

Sitter med Fridish & min finaste älskling & dricker lite :D
Har handlat lite smått & gott så som doodleys,öl & cider , yummie!
Måste hitta något nytt ställe att bo på nu, funkar inte att bo hos villes mamma längre.. "/
Får väl antagligen ringa jouren & be dom om hjälp.. Jag pallar ju egentligen inte de men ibland måste man ju göra saker man inte vill -.-' Hur mycket de än suger..
Ni får ha en riktigt nice kväll folket, för de kommer jag ha :D
XoXo

Hej igen snyggingar ;)

Sitter för närvarande hemma hos Veronika :) Blev sjukt sur nyss.. Vi hade precis lagt Tino (Veronikas son) o han somnade efter mkt gnäll & gråt, typ 10 minuter efter han somnat så ringer en TELEFONFÖRSÄLJARE & väcker han -.-' Jag & Virre ville verkligen döda den jävla idioten som lät såå glad i telefonen för att han fattade inte va han hade gjort.. Usch! Så vi fick dra ut jacket för att förebygga att det händer igen ;)

Jag ogillar verkligen telefonförsäljare, undra hur dom skulle känna det om dom har ett barn så ringer man & väcker det!?

Men men iaf nu sitter vi här & pojken sover :) Så de blir väl en massa snackande idag med fast utan kedjerökningen för duktiga Veronika har slutat hihi, Good for you honey ;)  Senare kommer även Jonas & Fridish :D

XoXo <3



Tråååkigt !

Inväntar att fina Veronica ska komma hem, jag & min fina älskling ska bort till henne & umgås med henne o hennes lille son :) Ska även göra min lilla hemliga grej bort hos henne ;)
Idag har det inte hänt så mkt heller har umgåtts med mannen i mitt liv & träffat min eftervårdare :)
Hoppas alla har haft en roligare dag än min ;)
pusspuss <3

Heello!

Idag har det inte hänt så mycket, har ju typ "hoppat av" skolan så de är rääätt segt på dagarna :/ Fast man kan ju egentligen inte säga att jag hoppat av då det inte va planerat..
Men men har iaf varit ute & cyklat en bit, har verkligen fastnat för de nu när jag har fått en ny cykel :)
Måste oxå tacka min underbara vän Miia som hjälpte mig fixa hela bloggen då jag inte fattar ett skit.
Hon är en riktigt lifesaver :)
Även hon har en blogg & den hittar ni om ni klickar på länken: http://www.blogkeen.com/view_blog.aspx?id=4861562&blog=192397
Inväntar nu Frida & ska göra en liten hemlig grej som eventuellt kanske förändrar hela mitt liv ;)
Ciiao

RSS 2.0