Guys who say women belongs in the kitchen obviously don't know what to do with them in the bedroom

Förlåt för att jag är värdelös på att uppdatera bloggen!! Men har ingen dator för tillfället.. Så skriver detta på jobbet.. Har inte hänt allt för mycke sen jag skrev sist, Ångesten har de inte blivit mycke bättre med men min alkoholkonsumtion har dock förbättrs :)
Har väldigt stark ångest idag pga olika orsaker. Denna ångest påverkar mitt jobb!! Kanske borde göra som en killkompis sa till mig, att försöka läka själen.. Men har så mycket hål i min själ så det finns knappt ingen kvar..
Vet inte vad jag tycker eller hur jag mår har helt enkelt stängt av.. Var på psyk förra veckan då min ångest var stark & jag hade ångest & panikattacker flera gånger på 1 dag.. Läkaren var riktigt inkompitetent & jag anser att han borde bli inlagd för idioti!! Han påstår att när jag får för mig att det är folk i min lägenhet så förstår jag att det inte är verklighet & när jag frågade honom varför i helvete jag då satt i min säng & knappt vågade gå på toa om jag nu visste att allt detta inte va sant!!  Detta hade han givetvis inget svar på -.-'
Men hörs imorgon eller senare :)

RSS 2.0