Hundvakt :D

Kom hem från jobbet för en stund sedan & möts av den finaste vovven & finaste pojkvännen på busshållplatsen! Hera den fina tjejen blev överlycklig när jag kom :D Detta är troligtvis världens mest uppfostrade hund! Hon kan allt & lyssnar på allt! Skulle inte dra mig för att gå med henne själv på natten för jag vet att hon försvarar mig!! Älskar henne redan!

Världens finaste


Bästa helgen på länge!

Som överskriften säger så hade jag en sjukt niiice helg!
I fredags så åkte vi till den där bilträffen, världens tråkigaste bilträff.. va där i max 1 timme sen åkte vi tillbaka till vårat kära Jönköping & köpte två 1 litare sprit :) Drack ett par groggar sen gick vi till max för fyllekäk sen hem & sova..
I lördags så åkte vi till Lekeryd & käkade glass :D Visste ni förresten att dom inte ens gör sin egen glass där som dom är så kända för :/ Innan de va vi & badade, Älskar bada ! På kväll vart de bilträff & race :) Ganska stor flopp racet, höll på i typ 30 min sen så va de slut! Så vi åkte tillbaka till bilträffen sedan vidare mot Johan & Puttes hem! Riktigt trevligt där men fick en sån helikopterfylla så jag trodde att jag typ skulle va tvungen att åka in eller nåt :O
Söndagen : Va jag sjukt bakis spydde blod & skit men gick upp till Johan som bjöd på mat, mådde sjukt mycke bättre efter jag ätit.Efter de så kollade vi på den där Justin Timberlake filmen som handlar om tid (kommer inte ihåg vad den heter!) sedan tatuerade jag mig & efter de hem & nana!! :)
Helt underbar helg eller vad säger ni?!

RSS 2.0